Χαρούμενες Φατσούλες     Παιδικός Σταθμός στην Περαία, Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες

Πρόγραμμα
Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών κάθε ηλικιακής ομάδας και εμπλουτισμένο με θέματα που αφορούν την κοινωνική & συναισθηματική εξέλιξη του παιδιού.
Το καταρτισμένο και συνεχώς επιμορφούμενο προσωπικό μας, φροντίζει την ομαλή ένταξη του παιδιού σας στο σχολικό περιβάλλον και τη δημιουργική και ευχάριστη παραμονή του σ΄αυτό.
Η καθημερινή ενημέρωση των γονέων, οι μηνιαίες συγκεντρώσεις – συζητήσεις βοηθούν σημαντικά και τους γονείς προς την κατεύθυνση αυτή.

Παροχές
Μεταφορά με ιδιόκτητο σχολικό λεωφορείο απο τις περιοχες ΠΕΡΑΙΑ, Ν.Επιβάτες, Αγγελοχώρι, Κερασιά, Νεα Μηχανιώνα, Επανομή, Πλαγιάρι, Τρίλοφος, Νέο Ρύσιο, Καρδία.
Συνεργασία με παιδίατρο, παιδοοδοντίατρο, παιδοψυχολόγο και λογοθεραπεύτρια

Δραστηριότητες

  • Θεατρικό παιχνίδι –Μουσική αγωγή – Αγγλικά – εκπαιδευτικές εκδρομές – επίσκεψη σε μουσείο – θεατρικές παραστάσεις
  • Παιδική σκηνή : Τα παιδιά παρουσιάζουν δύο παιδικές παραστάσεις (Χριστούγεννα και καλοκαίρι) όπως και την 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και 25η ΜΑΡΤΙΟΥ.
  • Παιχνίδι Ελεύθερο
  • Χρήση του Η/Υ: το παιδί μαζί με την δασκάλα του έχει την δυνατότητα να μπει στον κόσμο των υπολογιστών, να τον εξερευνήσει και να ανακαλύψει την λογική και τη φιλοσοφία του .
Παιδικός Σταθμός στην Περαία, Θεσσαλονίκη
Παιδικός Σταθμός στην Περαία, ΘεσσαλονίκηΑρχική ΣελίδαΟι Χώροι μαςPhoto GalleryΕπικοινωνίαΥπηρεσίεςΕξωτερικοί Συνεργάτες