Παιδικός Σταθμός στην Περαία, Θεσσαλονίκη
Παιδικός Σταθμός στην Περαία, ΘεσσαλονίκηΑρχική ΣελίδαΟι Χώροι μαςPhoto GalleryΕπικοινωνίαΥπηρεσίεςΕξωτερικοί Συνεργάτες

Αρχική Σελίδα

Αγαπητοί γονείς

Έχουμε δημιουργήσει ένα πρότυπο χώρο σύμφωνο με όλους τους σύγχρονους κανονισμούς προσχολικής αγωγής κ ασφάλειας, τις ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ.
Με ευρύχωρες, άνετες, ηλιόλουστες αίθουσες και ένα μεγάλο κήπο με παιδική χαρά για όλα τα παιδιά.

  Οι χαρούμενες φατσούλες που θα έρθουν θα βρούν πλούσια υλικά για παιχνίδι, βιβλία, παραμύθια, παζλ, εκπαιδευτικά παιχνίδια που συνεχώς ανανεώνονται και χάρη στο έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό αποκτούν διαρκώς γνώσεις και σωστή παιδεία.
  Μέσα από το παιχνίδι και την δημιουργική απασχόληση (κατασκευές, χειροτεχνίες, ομαδικά παιχνίδια) το παιδί κοινωνικοποιείται και καλλιεργεί την αντίληψη του.

Κτιριακές εγκαταστάσεις
Το σύγχρονο κτίριο του σχολείου μας σχεδιάστηκε και οικοδομήθηκε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που επιβάλει η σχετική νομοθεσία. Μεγάλες φωτεινές αίθουσες με χαρούμενα οικολογικά χρώματα, οικολογική μοκέτα, πυρασφάλεια και το καλύτερο στοιχείο μας :
η μεγάλη αυλή με την παιδική χαρά.

Ωράριο λειτουργίας του παιδικού 07:00π.μ.-16:45μ.μ.
Ο σταθμός λειτουργεί 11 μήνες το χρόνο και είναι κλειστός στις αργίες και τον Αύγουστο και μπορεί να απασχολήσει παιδιά ηλικίας από 2 ετών έως την υποχρεωτική εκπαίδευση

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Μαρία Βυρσωκινού

Χαρούμενες Φατσούλες     Παιδικός Σταθμός στην Περαία, Θεσσαλονίκη